Om os

 

 

 

Mit navn er Tina Andersen. 

Jeg har 3 uddannelser - En kokkeuddannelse, en kontoruddannelse og en projektlederuddannelse. 
Som Butikschef, "Formningslærer", skiltemager og grafisk designer er jeg autodidakt.
MEN... Jeg elsker at lære nyt. Min indgangsvinkel til livet, er "Der er ikke noget jeg ikke kan... Der er blot noget jeg ikke har lært endnu"

Jeg har altid været kreativ, og været en idé-pige. Har en bog fyldt med gode ideer, der bare venter på at blive taget op.

2008 var året jeg første gang gjorde bekendtskab med en plotter og udskæring af skabeloner. Dog i en helt anden forbindelse.
Plotterens funktioner, de forskellige folier man kan komme i en sådan "fætter", et kursus i overfladebehandlinger og nogle graverede champagneglas i familiens eje, blev blandet sammen i en drøm, og førte til de første glas jeg sandblæste til ungerne.
Venner, bekendte, familie og børnenes venner blev tvunget til at prøve. Det var altså bare sjovt at kunne få så flot et resultat - helt uden at have hænderne skruet rigtigt på....

Mange tanker, budgetter, grå hår, frustrationer og wupti.... i 2011 åbnede jeg Your Own Design i Blåvand.....

  

 

Der er sket meget i årene jeg har haft butikken i Blåvand.
Jeg forsøger hele tiden at videreudviklet konceptet. Alt hvad jeg får i fingrene skal der sandblæses på, for hele tiden at have nye varer til kunderne. Så nu sandblæser vi også på plexiglas, skiffer, metal og stentøj.

Vi har investeret i nogle specielle maskiner, således at vi nu også kan tilbyde gravering og fotos sandblæst ind i glas. Detaljerne er sindsyge, og stoltheden i produkterne vi langer ud over disken, vokser.

Vi har fået rigtig mange dejlige firmakunder og en hjemmeside med webshop, så kunderne ikke behøver kommer helt til Blåvand, når de mangler en fantastisk unik gave.

 

 

Vision 

Da jeg åbende butikken 2011, var min vision at jeg ville give andre muligheden for, at lave noget der lignede en million, men var til at betale for enhver.

Jeg ville leve af min hobby, mente at jeg kunne blive milionær af min idé..... og samtidig give andre nogle gode opleveser og ferieminder.
Millionær bliver jeg nok aldrig, men JEG GÅR GLAD PÅ ARBEJDE HVER DAG....

Når jeg kommer hjem fra arbejde, har det været en god dag, hvis jeg har givet andre en god oplevelse!

 

 Min vision for fremtiden.....

Uha... jeg har mange ideer, og alt for lidt tid.
Men jeg håber at der kommer mange flere Your Own Design forretninger i det danske ferieland.... flere produkter i kan designe på, samt mange flere succes-oplevelser.

Indtil da, håber jeg i vil kigge ind, og være med til at gøre jeres og min dag til en dejlig og hyggelig dag med kreativitet og succes i centrum. 

 

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev